Čo nové na Feedo.sk? Súťažte s nami o hračku od B.Toys!

Čo nové na Feedo.sk? Súťažte s nami o hračku od B.Toys!>
Ako si zatiaľ užívate slnečné počasie, ktoré nám každým dňom pripomína, že vonku je leto? My u nás vo Feede nezaháľame ani počas letných mesiacov a spolu s našimi Feedo odborníkmi sme si pre vás pripravili štyri zaujímavé novinky, ktoré vás určite zaujmú. Poďme smelo na to!

Oblečenie Jacky pre vašich najmenších

Iste ste zaznamenali, že sme portfólio nášho e-shopu pred nejakou dobou rozšírili o kategóriu Oblečenie. K Feedo kolekcii Jacky oblečeniepribudli značky G-Mini, Avani, Bebe-jou či Bambino pribudla značka Jacky. V ponuke tejto značky nájdete oblečenie do každého ročného obdobia a pre každú veľkosť vašej ratolesti. Prednosťou značky je okrem príjemných materiálov aj farebná neutrálnosť, takže si príde na svoje každá mamička a každý otecko! Kompletnú ponuku oblečenia si môžete pozrieť po kliknutí na tento odkaz! 

Bezpečnosť je na prvom miesteSevylor plávacia vesta

Ak sa na dovolenku ešte len chystáte, určite ste premýšľali nad tým, ako budete dieťa pri vode chrániť. Nemyslíme tým iba opaľovacie krémy, šiltovky či dodržiavanie pitného režimu. Myslíme na pomôcky do vody, ktoré využijú najmä detičky, ktoré ešte nevedia plávať. Značka Sevylor ponúka dizajnovo zaujímavé, no najmä bezpečné plávacie vesty pre všetkých malých milovníkov vody. Do bazéna či do mora, svoje využitie nájde na dovolenke pri mori či v bazéne u starej mamy na chalupe. Vybrať si môžete z rôznych modelov, takže za správneho plavca bude každý chlapček a dievčatká tiež neostanú bez "štýlového" doplnku. Kompletnú ponuku pomôcok do vody nájdete tu!  Ako zabezpečiť väčšiu bezpečnosť deti pri vode? Pozrite sa na náš článok :-) 

B.Toys interaktívna hračkaEdukatívne hračky pre každého

Edukatívne hračky dlhodobo patria medzi top hračky, ktoré pre deti mamičky zháňajú. Naši malí Feedo pomocníci mali možnosť vyskúšať dve z nich - Edo sa zahral s interaktívnou kockou, Jindra zase vyskúšal fixky a tabuľu. Ak chcete vedieť, ako sa im hračky páčili, pozrite sa na video! Viac edukatívnych hračiek nájdete tu! 

Správna autosedačka je základ cestovania

Nové modely autosedačiek dorazili aj do nášho e-shopu. S radosťou vám predstavujeme Römer babysafe i-size a Römer king II 2017. Oba modely môžete už teraz zakúpiť u nás. Romer Babysafe i-size"Vynovené" nie sú iba dizajnovo, Römer babysafe spĺňa normu i-size a je vhodný pre detičky od narodenia do približne 15 mesiacov. Autosedačka je teda navrhnutá najmä pre najzraniteľnejší vek dieťaťa a to je práve čas po narodení. Novinkou tiež je, že dieťa môže v autosedačka ležať, čo mu umožné väčší komfort a vám o niečo menej starostí. Naopak druhý model, jeden z najpredávanejších modelov tejto značky vôbec, je v tomto prevedení vybavený akustickým a svetelným indikátorom pásu. Chcete vedieť, aké iné prednosti a funkcie ešte autosedačka má? Pozrite si naše video! :-) https://youtu.be/sopqI0IiG_E Súťaž o hračku podľa vlastného uváženie prebieha na našom YT kanáli - http://go.feedo.sk/julove-novinky