Čo nové na Feedo.sk? + Súťaž o produkt podľa vlastného výberu

Čo nové na Feedo.sk? + Súťaž o produkt podľa vlastného výberu>
Leto sa nám pomaly ale isto blíži ku koncu. To nám však nezabránilo v tom, aby sme si aj tento mesiac pre vás pripravili novinky, ktoré sa v auguste objavili v našom e-shope. Ste zvedaví? Poďme teda nato!

Bezpečnosť nadovšetko

Be safe iZi GoAko prvú novinku sme si pre vás vybrali autosedačku značky Be safe. Nórska značka sa dlhodobo drží na pomyselnej špičke výrobcov autosedačiek a príslušenstva. Be safe iZi Go, ktorú uvidíte aj vo videu je pre detičky do 13 kilogramov, ľahko sa ovláda, je bezpečná a prispôsobená tomu, aby ste dieťa mali v protismere jazdy. Táto poloha je podľa štatistík 5x bezpečnejšia.Cam cestovná postieľka

Pokojný spánok na cestách

Máte doma prenosnú postieľku? Zrejme ju najčastejšie využívate počas cestovania. Značka Cam je na trhu od roku 1969 a zrodila sa v Taliansku. Vyznačuje sa najmä postieľkami, prebalovacími pultíkmi a golfovými kočíkmi. My sme si pre vás prichystali cestovnú postieľku, ktorá zaujme najmä dizajnom.

Rozkošné oblečenie pre každého

Boboli chlapčenská košielkaPoznáte značku Boboli? Ak nie, šup do nášho e-shopu. Každá mamička (či babička) má tendenciu svojho drobca obliekať do rozkošných šiat, tepláčikov, tričiek. Značka Boboli je na takéto parádenia ako stvorená. Premyslené detaily, chutné gombíky, funkčné oblečenie - to všetko sa skrýva v jednotlivých kúskoch, ktoré nájdete na Feedo.sk.

Nuvita pre každú mamičku Nuvita teplomer

Každodennú starostlivosť o vášho najmenšieho zaistí Nuvita. Jej portfólio je naozaj široké, nájdete tu teplomery, odsávačky mlieka, sterilizátori, dudlíky a mnoho ďalšieho. Neveríte? Šup na náš e-shop!

Ak chcete vidieť všetky novinky naživo, pozrite si naše video! :-)

https://youtu.be/AW99gjBj-5w

Chcete súťažiť o produkt podľa vlastného výberu? Klinite na náš YT kanál, kde sa pod videom dozviete viac informácií :-)