Čo muži na ženách nenávidia?

Čo muži na ženách nenávidia?>

Premýšľali ste niekedy nad tým, čo nemôžu muži na ženách vystáť? Schválne, tipnete si, ktoré naše zlozvyky ich dokážu rozpáliť dobiela.

Nedávno sa uskutočnil prieskum, ktorého sa zúčastnilo viac ako dvetisíc mužov a otázka bola veľmi jednoduchá: "Aký je podľa vás najodpudzujúcejšie zlozvyk vašich partneriek?" Možno sa budete čudovať, kvôli čomu ich citlivé dušičky trpia a čo na nich funguje doslova ako červená na býka.

7 najhorších ženských "prehreškov" (podľa mužov)

Vlasy v odtoku vane alebo v umývadle

Idú si umyť ruky alebo sa okúpať a skôr, no najskôr musia vytiahnuť z odpadu vaše vlasy. Uznajte, že je to určite nepríjemné. Ale čo za to môžeme?

Oblečenie rozhádzané po zemi

Zostáva záhadou, prečo ich rozčuľuje niečo, v čom sami vynikajú. Ženy aspoň nenechávajú pohádzané po zemi svoje spodné prádlo. A dokonca ho ani nepchajú do gauča!

Odstrihnuté nechty na podlahe

Toto urobí asi máloktorá žena úmyselne. Väčšinou vám v snahe po sebe ten neporiadok upratať, nejaký ten nechtík upadne alebo sa vyšmykne a vy ho prehliadnete. Nuž čo, nikto nie je dokonalý.

Lakovanie nechtov v obývačke

Pravda je, že nie je asi úplne príjemné, keď v miestnosti páchne závan odlakovača a rýchloschnúceho laku. Dajte si predsavzatie, že si budete nechty lakovať v čase, keď nie je partner doma.

Nadmerná plynatosť

Niečo podobné by nebolo povôli asi nikomu. Avšak ide o prirodzenú reakciu tela, ktorú nie je vždy možné ovládnuť. Buďte k sebe ohľaduplní navzájom a snažte si uľavovať na toalete.

Chorobná čistotnosť

Že vraj ženy nevedia, čo chcú? A čo muži! Raz sa sťažujú na nečistotu a potom im zas vadí, keď upratujete. Každopádne, nič sa nemá preháňať. Kvôli omrvinke chleba sa ešte svet nezboril.

Neustále premiestňovanie vecí

Ktovie prečo, ale väčšina žien má v sebe nejaký zvláštny gén, ktorý ich núti raz za čas presťahovať hrnce z jednej skrinky do druhej a knižnicu posunúť o meter ďalej. Zmena je život, no nie?

Viac ako polovica všetkých opýtaných mužov uviedla, že so ženou, ktorá by takéto zlozvyky mala, by rozhodne žiť nemohlo. Viac ako 30 % by sa snažilo primäť partnerku k náprave a len 12 % by skúsilo naučiť sa s tým žiť. Ako je vidieť, muži sú k našim drobným "prehreškom" oveľa menej tolerantní, ako my ku ich nedostatkom.

Vadí im špina

O mužoch sa väčšinou tvrdí, že nebyť žien, vyžívali by si s gustom vo svojom neporiadku. Teraz sa však ukazuje, že to vlastne nie je tak celkom pravda. Nečistota a neporiadok im skutočne vadí. Boria sa tak zabehnuté predstavy, že muži sú tak trochu "prasačáci". Prekvapivým dojmom pôsobil aj výsledok spomínaného prieskumu. Väčšina mužov by nezniesla ženské prehrešky, týkajúce sa kúpeľne. Psychológovia si tak položili otázku, či by oddelené kúpeľne neboli nakoniec kľúčom k spokojnému vzťahu.

Tiež nie sú svätí

Kým muži ukázali, že pre ženské prehrešky pochopenie nemajú a netají sa ani tým, že by niektoré z nich mohli byť dôvodom k rozchodu, ženy väčšinou na ich zlozvyky rezignujú, prehliadajú je, uprace, alebo veci odnesú. A že sa nejedná o žiadne maličkosť dokazujú najčastejšie uvádzané zlozvyky mužov, ktoré ženy privádzajú na pokraj nervového vyčerpania. A čo presne ničí nežnejšia časť ľudstva? Neupratané špinavý riad, nadmerná plynatosť, neudržiavané čistoty v kúpeľni vedúce až k vytváraniu plesní, neustále zdvihnuté záchodovú dosku, oblečenie pohádzané po zemi a pod.