Čisté ruky sú základom zdravia

Čisté ruky sú základom zdravia>
Vaše dieťatko sotva začalo liezť a vy máte čo robiť, aby ste mu stačili. Jeho energia je neskutočná a rovnako tak aj jeho odhodlanie spoznávať okolie, všetkého sa dotýkať a všetko ochutnať. To so sebou ale prináša aj úskalia - je nutné účinne a šetrne zmyť nečistotu a baktérie.

Jemnosť + účinnosť pri zmývaní nečistoty a baktérií

JOHNSON´S® Baby wipes PURE PROTECT je inovatívnou radou kozmetiky, ktorá kombinuje jemnosť výrobkov pre starostlivosť o deti a vysokú účinnosť zmývania nečistoty a baktérií z pokožky. Výrobky tejto rady obsahujú kombináciu prírodných látok - vrátane výťažku zo zeleného čaju a medu. Zelený čaj má antibakteriálne účinky, med zase pomáha upokojiť pokožku. Vďaka svojim prírodným ingredienciám je kozmetika JOHNSON'S® Baby PURE PROTECT ™ účinná, ale pritom šetrná k pokožke. Jej príjemná vôňa poteší zmysly, a používanie týchto výrobkov tak pre Vás bude pôžitkom. Nebuďte prekvapená, ak si kozmetiku JOHNSON'S® Baby PURE PROTECT ™ obľúbi celá Vaša rodina!

Zakúpiť si môžete JB_Pure_Protect_Wipes

JOHNSON´S® Baby PURE PROTECT™ kúpeľ JOHNSON´S® Baby PURE PROTECT™ tekuté mýdlo JOHNSON´S® Baby PURE PROTECT™ vlhčené ubrousky