Bezpečnosť novorodenca v Bratislave - júlový termín!

Bezpečnosť novorodenca v Bratislave - júlový termín!>
Budúce mamičky majú otázok viac ako dosť. Nie len o tom, čo patrí do výbavičky, čo treba zariadiť pred pôrodom, prečo je nutné mať pediatra ešte pôrodom, aké očkovania sú potrebné? Na všetky tieto otázky nájdete odpovede na našom seminári Bezpečnosť novorodenca!

Júlový termín v Bratislave

Potrebné informácie: Dátum: 13.7 2017 Čas konania: 12.00-14:00 Miesto konania: Monsters Cafe and Bar v Petržalke - Rusovská cesta 50 -56 - info o našej najobľúbenejšej kaviarni nájdete TU

Prihlasujte sa : seminar@feedo.cz

Cena seminára: 12€, platba prebieha na mieste Ostane vám: Manuál a certifikát o absolvovaní.

 ČO SA NA KURZE NAUČÍTE?

Obsah seminára je pestrý. Pani doktorka vám vysvetlí, prečo je dôležitý výber pediatra, prečo by ste mali svojmu lekárovi dôverovať a či je lepšie dať na referencie alebo na vlastný pocit. Pobavíme sa o tom, čo je dôležité mať doma ešte pred narodením dieťaťa, čo by mala obsahovať lekárnička, ktorú je podstatné mať vždy po ruke. Svoje odborné názory poskytne pani doktorka aj na asi najdiskutovanejšiu tému a tým je očkovanie. Bezpečnosť novorodenca je samozrejme najmä o prvej pomoci – dozviete sa, ako sa správať, ak dieťa požije niečo, čo by nemalo, ako sa správať pri prehriatí, čo robiť, ak sa dieťa popáli. Ako reagovať, ak dieťa vdýchne cudzie teleso? Ako dieťa resuscitovať? To všetko sa dozviete, ak sa na náš seminár prihlásite! Pripravte si otázky, pani doktorka na ne veľmi rada odpovie.

KTO NÁS BUDE KURZOM SPREVÁDZAŤ?

Aktuálna víťazka MamaBlog roku 2017, mama dvoch krásnych dcér, no najmä pediatrička MUDr. Míša Knězková, ktorá má za sebou už dva semináre v Bratislave. Viac o nej a jej blogerskej činnosti nájdete na jej blogu - MK Life.