AQUAINT – ČISTOTA NA KAŽDOM KROKU

AQUAINT – ČISTOTA NA KAŽDOM KROKU>
Každý rodič vie, ako je zložité zabezpečiť normálny chod domácnosti a zároveň udržať čistotu, ktorú deti potrebujú. Aké prostriedky ale vybrať, keď nechcete zbytočne zaťažovať životné prostredie a zároveň odmietate svojich najmenších vystavovať agresívnym čističom s alkoholom či nepríjemnou parfumáciou? Odpoveďou na túto otázku je Aquaint. Jedná sa o 100 % prírodný prostriedok, vďaka čomu je úplne šetrný ako k ľudskému telu (je vhodný už od narodenia), tak k prírode. Aquaint ponúka aj ekologicky rozložiteľné vlhčené obrúsky a účinný čistič, ktorý je možné zakúpiť aj v malom cestovnom balení. Aby sme o Aquaintu nehovorili len teoreticky, rozhodli sme sa pre vás tento ekologický zázrak otestovať priamo mamičkami. Aby sme ukázali, že Aquaint nie je len pre mamičky s deťmi, oslovili sme aj radu bezdetných žien, ktoré pre vás vyskúšali Aquaint čistič. Na čo teda Aquaint používať? Naozaj sa jedná o rozložiteľné obrúsky? A vyčistí tento eko prostriedok každodennú nečistotu? Na tieto a iné otázky odpovedali naše respondentky počas mesačného testovania produktov značky Aquaint.

Obrúsky

Obrúsky krásne odstránia nečistoty na zadočku a sú príjemné aj na očistenie pusinky po dojčení,“ hovorí mamička Veronika. „Pusu aj zadoček krásne utreli, inak sa mi páči, že sú neparfumované. Mám rada Huggies, tie mi prídu ešte viac mokré a majú krajší povrch toho obrúska. Na druhú stranu tieto sú prírodné, tak sa dá pochopiť, že tá štruktúra nie je tak vyhladená,“ hovorí o obrúskoch mamička Jolana. „Mám dve deti a u staršej dcéry som používala bežné vlhčené obrúsky a s výsledkom som nebola príliš spokojná. Vadila mi tá „umelina“ a prílišná parfumácia, okrem toho neboli toľko šetrné a spôsobovali zapareniny. Momentálne používam Aquaint obrúsky a som úplne spokojná, žiadna parfumácia a náš chlapček nemá podráždenú pokožku ani zapareniny. Myslím, že pre detskú citlivú pokožku sú úplne ideálne. Ďalej sa mi páči myšlienka rozložiteľných obrúskov, preto som skúsila namočiť Aquaint obrúsky do vody a bola som milo prekvapená. Do pár hodín sa obrúsok rozpustil,“ hovorí mamička Bára. „Ja u voľby vlhčených obrúskov pozerám predovšetkým na ich šetrnosť. Mali sme problémy s ekzémom, teda bolo veľmi ťažké nájsť vhodné vlhčené obrúsky. Aquaint má z môjho pohľadu veľmi kvalitné a šetrné ako obrúsky, tak aj čističe,“ hovorí o Aquaintu mamička Petra.

Čistič

„Super je malé cestovné balenie v spreji. Krásne očistí napríklad spadnutý cumlík alebo madlo kočíka. Čistič som ďalej využila na dezinfekciu hračiek, nemusela som ich tak hneď prať v práčke, čo je skvelé,“ ohodnotila Aquaint čistič mamička Veronika. Aquaint čistič používam úplne na všetko, čo je potrebné vyčistiť. Doma ho využívam na hračky, cumlíky, špinavý jedálenský stôl či utretie prebaľovacieho pultu. Skvelé je aj cestovné balenie, ktoré zaistí rýchle umytie rúk, madlá na kočíku, či nákupnom vozíku. Dá sa tiež využiť ako skvelá dezinfekcia proti vírusom, teda keď si dcéra na ihrisku odrela koleno, mohla som jej ranu okamžite bezbolestne vyčistiť,“ pochvaľuje si mamička Bára. „Som rada, že je taký čistič, ktorý nie je agresívny a môžem ho teda v pokoji dať synovi na očistenie hračiek alebo hrdla fľaše, to sa hodí najmä vonku. Ďalej sme zistili, že v teplých letných dňoch sa dá Aquaint využiť aj ako fajn osvieženie pokožky,“ hovorí o Aquaintu mamička Jolana.

Testovanie nás baví!

Aquaint je univerzálny, preto nie je potrebné sa obmedzovať len na detské či rodičovské potreby. Naše respondentky, ktoré sú bezdetné, pre vás vymysleli / otestovali aj iné možnosti používania čističu značky Aquaint. „Dostala som pre testovanie malé balenie tohto čističu, tak som ho hodila do kabelky a nijako zvlášť som nad jeho využitím nepremýšľala. Skôr som bola zvedavá, či ho vôbec vytiahnem, alebo či sa bude jednať o ďalší prebytočný artikel v mojej taške. Pre lepšiu predstavu vám príbeh s Aquaintom chcem zhrnúť do bodov, pretože inak by išlo o naozaj dlhú story,“ hovorí respondentka Jana.
  • Znečistené okuliare. Výborne ním vyčistíte šmuhy na okuliaroch, či už na dioptrických alebo slnečných.
  • Šmuhy na  telefóne. Aquaint naozaj krásne vyčistí displej telefónu, myslím, že hlavne dámy tento aspekt ocenia, pretože ako je známe, make-up má tendenciu sa počas hovoru otláčať na naše telefóny.
  • Verejná doprava. Myslím, že v čase koronavírusu každý ocení, že si môže očistiť madlo či iné prvky, ktoré sú súčasťou mestskej hromadnej dopravy. Navyše bonus, nikto po vás nebude nevraživo pozerať, pretože Aquaint je bez nepríjemného zápachu.
  • Nápoje v plechovke. Nie vždy má človek možnosť preliať si nápoj z plechovky do pohára. A teda, keď som bola v meste, jednoducho som použila sprej Aquaint a v kľude som si vypila svoj nápoj priamo z plechovky.
  • Osvieženie. Viem, že sa jedná primárne o čistič, ale vzhľadom k tomu, že v sebe má iba telu prirodzené látky, využila som ho aj ako osviežovač v teplých letných dňoch.
  • Ruky, ruky, ruky. Aquaint možno vážne používať na všetko, ale ja osobne som ho najviac vytiahla na vyčistenie rúk. (Respondentka Jana)
Leto je obdobie cestovania, a preto nás zaujímalo, ako naše testerky využijú Aquaint na dovolenkách či výletoch. „Ja som Aquaint testovala na dovolenke v južných Čechách, ktorú sme strávili na bicykloch. Musím povedať, že mi veľkosť cestovného balenia Aquaintu veľmi vyhovovala, pretože sa krásne vošiel do mojej tašky pod sedadlom a teda som ho mala stále pri ruke. Keď človek trávi svoju dovolenku aktívne, je jasné, že sa pri nej aj zašpiní. Preto som bola rada, že mám so sebou Aquaint, ktorý pravidelne vyriešil problém špinavých rúk, ďalej som ho použila na vyčistenie drobných odrenín, a okrem už spomínaného tiež ako osvieženie, ktoré bolo potrebné,“ hovorí respondentka Magda. „Tento rok sme sa aj cez všetky obavy vydali na dovolenku k moru, a dokonca lietadlom. Práve z letiska som mala najväčší strach, a tak som pri sebe mala pre všetky prípady Aquaint. Vďaka neustálemu čisteniu seba, ale aj vecí okolo mňa, som mala pocit bezpečia. Zvlášť potom v samotnom lietadle som ocenila, že si môžem očistiť madla sedačky aj sklápací jedálenský stolík. Mne samotnej sa z príliš silných vôní robí nevoľno, preto je skvelé, že je Aquaint bez parfumácie. Myslím, že najmä v uzavretých priestoroch, ako je lietadlo, je práve tento aspekt veľmi dôležitý,“ hovorí Lucia.