Aprílové novinky sú tu! Súťažte s nami o hračku Ebulobo! Máme výhercu!

Aprílové novinky sú tu! Súťažte s nami o hračku Ebulobo! Máme výhercu!>
Aprílové novinky sú tu. Čo sme si pre vás prichystali? Dalo by sa povedať, že z každého rožku trošku. Predstavíme si novinky od Biodermy, ukážeme si krásne hračky Ebulobo, o ktoré si môžete zasúťažiť. Nevynecháme značku 4moms a ukážeme vám aj kočík Egg, ktorý zaujme nie len dizajnom, ale aj funkčnosť. Poďme nato!

Pripravte sa na leto s Biodermou

Kozmetické produkty značky Bioderma vám nemusíme predstavovať. Poďme sa ale pozrieť na ich novinky.Bioderma Atoderm tyčinka na pery Bioderma Photoderm aqufliudSlniečko zatiaľ vykúka spoza mrakov, čo nevidieť tu ale máme jar a potom pre mnohých obľúbené ročné obdobie – leto. Treba sa ale pripraviť čo najskôr, preto sme si pre vás pripravili opaľovacie prípravky s faktorom 50 – krém, penu alebo sprej. Ak chcete pokožku pripraviť dopredu, máme tu Photoderm Bronz oral tabletky. V ponuke však môžete nájsť aj prípravky po opaľovaní, konkrétne penu na podráždenú pokožku. Ak nechcete čakať na opálenie do leta, svoju službu môže spraviť aj samoopaľovací sprej. Svoju službu spraví aj tyčinka na pery či make-up s tým správnym SPF faktorom. Výrobky Bioderma - tabletky, pena po opaľovaní, tyčinka na pery, tónovaný aqufliudmake-up, samoopaľovací krém kúpite u nás.

Lehátko od 4Moms 4moms lehátko

Poznáte značku 4Moms? Ak nie, mali by ste! Exkluzívne na Feedo.sk nájdete prvé a zároveň posledné kúsky lehátok pre deti, ktoré pomáhajú dieťa ako upokojiť tak uspať. Sú pohodlné, ľahké, nájdete ich u nás v rôznych vzoroch a tipoch, niektoré modely prehrajú aj vlastnú hudbu. Lehátka 4Moms môžete kúpiť tu! 

Egg kočíkKočíky Egg zaujmú na prvý pohľad

Kočíky Egg vyzerajú luxusne, čo poviete? Medzi tie najzákladnejšie vychytávky patrí unikátny systém koliesok tru-ride, ktoré zabezpečuje komfortnú jazdu bez defektu.  Praktický je koš, kde zmestíte nákup aj prebaľovaciu tašku. Rukoväť môžete nastaviť do 4 rôznych pozícií a strieška je z pevného materiálu, ktorú možno dať do 3 polôh. Kočík ľahko zloží každá mamička! Kočík Egg môžete kúpiť tu, ostatné kočíky a prílušenstvo tu. Ebulobo hračky

Krásne hračky Ebulobo

Hračky Ebulobo sú novinkou na trhu a preto sme okrem predstavenia pripravili pre vás aj súťaž. Francúzska značka Ebulobo je výnimočná tým, že hračky navrhla známa dizajnérska dvojica Anna Lelong a Ferdinand Lecomete. Práve preto majú hračky tak zaujímavý a výnimočný design. Na výber máte klasické plyšové zvieratká ale aj obrovské plyšáky! Hračky Ebulobo nájdete a nakúpite tu 

Vychytávky do vane, ktoré testovali naše mamičky. Ako to dopadlo? Dozviete sa tu! 

Posledné dni na prihlásenie sa na náš seminár. Všetko o prvých príkromoch sa dozviete TU! Stačí sa prihlásiť! 


Súťaž!

V krátkom videu vám predstavíme značku Ebulobo. Ak ho dopozeráte dokonca, dozviete sa, aké sú pravidlá súťaže! https://youtu.be/0szHItDvhg0 Suma sumárum :) Ebulobo Veľký hladný vlk Aké sú podmienky?
  1. Vyberte si na Feedo.sk, ktorú hračku značky Ebulobo by ste vybrali svojmu drobcovi.
  2. URL link a odpoveď na otázku „prečo práve táto hračka“ zašlite do komentára pod článok. Súťažné komentáre bude len tie, ktoré budú pod článkom. Komentáre pod FB postom nebudú brané do úvahy.
  3. 19.5 2017 vyberieme jedného z vás a meno výhercu nájdete ho v článku.
  4. Výhercovi vlka zašleme v objednávke.

Držíme vám všetkým palce!

Pri ďalších novinkách v máji zatiaľ ahoj! Adel s Jindríškem a Eduardom + tím blog.feedo.sk

Výherca!

Výherca našich aprílových noviniek je už kontaktovaný emailom. Tešíme sa a gratulujeme!