Aký darček na návštevu do pôrodnice?

Aký darček na návštevu do pôrodnice?>
Narodilo sa niekomu z vášho okolia bábätko a vy premýšľate, aký darček by bol pri tejto príležitosti najvhodnejší? Zrejme si nad touto otázkou lámete hlavu, či už sa chystáte priamo do pôrodnice alebo na prvú návštevu domov k čerstvým rodičom. Pomôžeme vám s tým.

Aj mamička si zaslúži pozornosť

Najprv si odpovedzte, aký typ darčeku chcete vybrať. Milý, originálny alebo praktický? Bude len pre novonarodené dieťatko, alebo chcete potešiť i mamičku? Veď práve tá to posledné mesiace nemala jednoduché. Možno vyšla z formy a môže si pripadať menej atraktívna ako predtým. Potešiť ju môžete napríklad kozmetikou, poukážkou na masáž alebo do kaderníctva, na kozmetiku či manikúru. Prípadne jej môžete darovať poukážku na praktický nákup a ona si sama vyberie, čo potrebuje.

Praktické sady vám uľahčia život

Pri výbere darčeku deťom je podstatné, či ho kupujete pre dievčatko alebo chlapčeka. Už aj v tomto veku záleží na farbe. Novorodenec väčšinu dňa prespí, často sa kŕmi a vymieňajú sa mu plienky. Preto sa zamyslite, čo by bolo v tomto období najpraktickejšie. Plienky, dojčenské potreby, prvé hračky, jemná detská kozmetika či oblečenie. Je z čoho vyberať. Práve pre tých z vás, ktorí majú s výberom problém, sme pripravili praktické sady pre novorodencov, a to v 4 prehľadných cenových kategóriách. Sú v hodnote od 15 do 55 eur, takže záleží len na vás, koľko chcete investovať. Dárky do porodnice

Pre deti aj rodičov

V každom balíčku nájdete vhodný darček pre deti od narodenia, ako je napríklad hrkálka, látkové plienky či plyšový medvedík. Nezabudli sme ale ani na rodičov, ktorí si pozornosť zaslúžia. Určite ich poteší album, prípadne rámček na odtlačky. S takýmto darčekom určite zabodujete! Jednotlivé darčeky do pôrodnice si môžete prezrieť TU.