Aký darček kúpiť k 1. narodeninám?

Aký darček kúpiť k 1. narodeninám?>
Ste pozvaní na oslavu prvých narodenín bábätka a neviete, aký darček kúpiť k tejto príležitosti? Ponúkame vám pár tipov . Vybrať si môžete podľa vkusu a tiež podľa možnosti vlastnej peňaženky!
  • Kurz plávania alebo cvičenia mamičiek s deťmi - dieťa tú môže zažiť veľa zábavy. Takéto kurzy bývajú pomerne drahé, a preto bude mamička obdarovaného svišťa určite nadšená. Ušetríte jej veľa peňazí.
  • Oblečenie - jeho kúpe by mal predchádzať rozhovor s rodičmi, pretože vek a tabuľky veľkostí nemusia byť vždy spoľahlivé, pretože sú obvykle u každého výrobcu trochu odlišné. Rodičia môžu mať tiež iný vkus ako vy, preto by sa mohlo stať, že darček od vás nikdy neopustí stabilný prístav skrine
  • Hračky z dreva - bývajú síce pomerne drahé, ale zato veľmi stabilné a vyzerajú jednoducho skvele.
drevene-hracky-Plan-Toys Obrázkové knihy - sú obľúbené už od raného veku. Pomáhajú deťom pri osvojovaní si jazyka a otvárajú im obzory úplne nového sveta. Večer môže byť čítanie z nich krásnym harmonickým ukončením dňa. drevene-hracky Hudobné nástroje - práve v období od jedného roka deti rady experimentujú. Majú radosť, keď môžu počúvať rôzne zvuky a melódie alebo ak ich môžu aj samy vyprodukovať. Vhodný je napr. xylofón, trubka, bubón či rapkáčik. Odrážadlá - autá, prípadne trojkolky, na ktorých môže dieťa sedieť a voziť sa len odrážaním. Nemusíte kupovať najdrahšie auto v obchode s hračkami. Treba si však všímať niektoré detaily: odrážadlo by nemalo byť príliš široké, aby aj menšie deti mohli pohodlne sedieť, okrem klaksónu bývajú v odrážadle integrované aj iné maličkosti, ako napr. telefón, číselné koleso alebo odkladací priestor, ktorý je možné otvárať na mieste sedadla . Guličková trať - pre deti je fascinujúce vidieť, ako sa guličky kotúľajú dolu po dráhe. Alternatívou pre chlapcov môže byť garáž pre autá, kde možno sledovať, ako sa autá kĺžu po trati. Len pozor, aby dieťa guličku nezhltlo! Chce to dozor rodičov. Hračky do vody - loďky, vodný mlyn, prísavky na vaňu, súprava do piesku (občas sa niektoré kúsky zabudnú v piesku alebo stratia, takže ich nikdy nie je dosť), drevené puzzle (s úchytkami) a iné. hračky-do-vody Peniaze - sú obľúbeným darčekom najmä zo strany starých rodičov, ktorí už nemajú prehľad o tom, čo je a čo nie je pre ročné dieťa vhodné. Ide o investíciu do budúcnosti malého človiečika, čo v podstate ani nepôsobí ako darček, ale je určite dobre mienený a raz sa bude hodiť. Darčeky, či už pre bábätká alebo pre dospelých, boli a budú vždy do určitej miery menším problémom. Napriek tomu obdarovanie spôsobuje radosť a je vyjadrením lásky a na to je treba myslieť aj pri samotnom výbere :)