Aké je detské nosítko BabyBjörn Original City?

Aké je detské nosítko BabyBjörn Original City?>
Nedávno sme si priblížili tému nosenia detí, a preto pre vás naša ambasádorka, Veronika, otestovala nosič BabyBjörn. Ako sa jej osvedčil, čo ju na ňom prekvapilo a odporučila by ho ďalej? Dozviete sa v nasledujúcej recenzii. Som veľmi rada, že sme dostali možnosť otestovať detský nosič značky BabyBjörn Original City Black. Naša dcérka má už sedem mesiacov, takže neustále potrebuje pozorovať svet okolo seba, čo jej ležanie v kočíku dostatočne neumožňuje. Padla teda voľba nosiť bábätko na bruchu. Nosič je vyrobený zo 100% bavlny a certifikovaný pre citlivú pokožku. Všetko v ňom je pekne polstrované.

Nastavenie nosítka

rsz_dsc_0294 (1)Po vybalení z krabice budete mať pred sebou dva kusy. Prvý z nich je popruh, ktorý si navlečiete na chrbát ako batoh do školy. Druhá časť pre bábätko sa najprv uchytí v dolnej časti pod zadočkom bábätka dvoma guľatými prackami. Následne sa chytí bok akousi plastovou ihlou do popruhu pri ramene. V tej chvíli môžete bábätko vziať a posadiť ho do nosiča, kde za ním potom zacvaknete aj druhú časť do ramenného popruhu. Všetko sa bez problémov dá zvládnuť jedným človekom. Okolo hlavičky sú ďalšie dve "zacvakávadla" a sťahovacie pracky, ktoré prípadne bránia hlavičke vo veľkom zaklonení. Napriek tomu má dobrý výhľad na všetko okolo. Keď bábätko samo udrží hlavičku, je možné túto časť ohrnúť, a tak sa dieťa môže rozhliadať oveľa viac. Tiež to iste oceníte, keď bábätko otočíte na pozíciu hlavičkou dopredu. Popruhy nosítka sa veľmi jednoducho nastavujú. Jednoduchým zatiahnutím si popruh perfektne stiahnete podľa ľubovôle. Nosítko môžete použiť aj na naozaj malé bábätko (min. od 3,5 kg a 53 cm), všetko sa dá veľmi dobre nastaviť. S manželom sa v nosení často striedame a nastavenie popruhu je otázkou okamihu. Pri nosení sa nikde nič nepovoľuje, všetko drží ako má aj pri dlhších prechádzkach. Všetky pracky sú naozaj dobre spracované a nehrozí ich náhodné vycvaknutie. Iste oceníte, že popruhy na chrbte sú tiež dobre polstrované, takže ani po dlhšej prechádzke vás nikde nič nereže a netlačí. Možno si len musíte chvíľu zvykať na váhu navyše, ktorú vlastne nesiete svojimi chrbtom. Výhodou nosidlá je, že sa dá prať v práčke na 40°C.

Koláž Nosítko

Zhrnutie

Jednoznačne by som nosítko odporučila všetkým, ktorí jednak chcú mať voľné ruky na nejakú prácu, nechcú sa vláčiť s kočiarom a majú také zvedavé bábätko ako my :). Nosítko vozíme zakaždým aj v kočíku. Vďaka svojej skladnosti nám veľa miesta nezaberie. Je to naozaj užitočný pomocník. Zaujalo vás nosítko BabyBjörn? Pozrite sa na neho na Feedo.sk >> Za recenziu ďakujeme Veronike Hroudovej!