Ahoj, ja som Feedo.sk a dnes oslavujem šieste narodeniny!

Ahoj, ja som Feedo.sk a dnes oslavujem šieste narodeniny!>
Ani som na nenazdal a opäť je tu môj deň. Už mám šesť rokov a preto som sa rozhodol, že si písanie začnem trénovať a napíšem vám niečo o sebe! Musí mi ale pomáhať môj veľký český braček, ktorému nehovorím inak ako Feedo.cz. Poďte sa pozrieť spolu s nami, ako sme rástli a čo všetko už dokážeme!

Začiatky boli ťažké, ale zvládol som to!

Narodil som sa vo februári v roku 2011. Môj starší braček nechcel byť jedináčik, preto rodičov presviedčal, aby mal súrodenca. Čo možno najskôr. Sám totiž robil veľké pokroky a jednoducho mu chýbal "parťák". A tak som prišiel ja. Síce až o rok, ale aj tak. Rodičia ani nedúfali, že budem rovnako šikovný ako on, no mne sa to podarilo. Ako som rástol, stal som sa pýchou rodiny aj ja. Vo svojom bratovi som mal veľký vzor, o tom niet pochýb. Ak chcete byť ako on, musíte sa snažiť. Kým ale prejdeme k tomu, čo všetko vieme, keď už máme dnes tie narodeniny, poďte sa s nami pozrieť, ako to u nás chodí. https://youtu.be/lB_WFCfqVfQ?list=PLvVTk8N0CXoHDOT6bQLGwAU8J2V1wpNEh

Naučili sme sa veľa

Spolu s bratom sme vytvorili silnú dvojku, ktorá má okrem bežných starostí a radostí aj niekoľko povinností. Sme tu preto, aby sme svojej mamičke, ale aj ostatným mamičkám uľahčovali život. A to vo všetkých smeroch. Šetríme im čas, pretože sme online obchod. To znamená, že u nás môžu nakúpiť z pohodlia domova, nemusia nikam ísť, nemusia obliekať svoje ratolesti a stráviť dlhé hodiny v obchodoch a v nekonečných radách pri pokladniach. Šetríme im peniažky. Keď sa niektorá z mamičiek rozhodne u nás nakúpiť vo veľkom množstve, dáme jej nie len dopravu zadarmo, do balíčka jej pripravíme darčeky, ktoré určite využije. Vieme, že niektoré mamičky nemajú čas nato, aby si po balíčky chodili na poštu, preto máme šikovných strýkov, ktorí objednávky prinesú až k mamičkám domov. Vždy v termíne, ktorý mamám vyhovuje. U nás v sklade máme všetko, čo potrebuje čerstvá mama, ale aj mamička na materskej dovolenke s drobcom do troch rokov. Náš bratranec Kiido.sk sa zase stará o to, aby sme boli pekne oblečení, rovnako ako naši kamaráti, ktorých mamičky u nás nakupujú. Pred nedávnom k nám do rodinky pribudol nejmladší člen, náš najmladší Feedo.pl. Aj on má pekné detstvo a napreduje tak ako my. Zrejme sme predurčení nato, aby sme boli úspešní. Nič by sme však nedokázali bez vašej podpory.

Želám si...

Ak by som si mohlo niečo želať, nebolo by to nič hmotné. Nepotrebujem nové topánočky, v tých svojich viem chodiť veľmi dobre. To, čo si želám je, aby boli naši zákazníci spokojní, aby vždy v objednávke našli to, čo naozaj chcú. Aby si u nás našli všetko, čo potrebujú a ak niečo nenájdu, aby sa na nás s bratmi s dôverou obrátili.

A hoci oslavujeme my, darček máme my pre vás! Ak u nás nakúpite za 15€ získajte dopravu zdarma*

Kliknite na tento odkaz a nakupujte, čo vám srdce ráči! 

 Chcete o nás vedieť viac?

Zábavné fakty:
  • Za rok 2016 sme sa poriadne rozrástli – z 2053 reakcií na našich 107 inzerátov sme mali 367 predvýberov. Na osobný pohovor prišli 204 kandidátov a z toho sme prijali 58 našich kolegov.
  • Z dvoch zakladateľov sa teda postupom času vytvoril tím 190 zamestnancov
  • Na našom e-shope si môžete vybrať z viac ako pol milióna produktov, ktoré máme skladom
  • V našom portfóliu je viac ako 470 druhov značiek, ktoré vám uľahčí život na materskej
Nájdete nás na sociálnych sieťach - na Facebooku, na Instagrame ale aj na blogu. Samozrejme, všetky videorecenzie na kočíky, autosedačky, kreatívne recepty alebo DIY nápady nájdete na našom novom YT kanále. Viete o tom, že máme aj svoje vernostné programy? Napríklad Feedo klub, Pampers Premium Program. Ak ste s naším e-shopom spokojný, pokojne za nás môžete hlasovať v ankete ShopRoku! Hlasovanie trvá do 28.2 2017.   *platí do 4. 2. 2017