7 vecí, ktoré na vás muži (pravdepodobne) nemajú radi

7 vecí, ktoré na vás muži (pravdepodobne) nemajú radi>
Vitajte pri rekapitulácii najmenej obľúbených vlastností v štýle filmu 10 vecí, ktoré na tebe nenávidím. My ich uvedieme len sedem. Neviem ako vy, ale ja som sa v nich našla a potvrdené to mám aj od svojho muža a od manželov mojich kamarátok. Čo je teda na zozname?

Keď hovoríme, že sme tučné

Priznajme si to, občas to hovoríme, aj keď to s nami nie je tak zlé a máme veľkosť 38. Trápia nás menšie nedostatky ako je väčší zadok alebo trochu vyčnievajúce bruško, ktoré je po pôrode však úplne normálne. Muži nás milujú také, aké sme a zvlášť po úžasných deťoch, ktoré sme im dali. Snažte sa cítiť lepšie sama pre seba. Stačí k tomu aj jednoduchá aplikácia na 7 minútové cvičenie. Na Youtube tiež nájdete hromadu cvičení pre mamičky. Aj my sme pre vás pripravili vhodné cviky na spevnenie po pôrode - pozrite sa TU. Stačí tiež, keď si vyjdete na dlhšiu prechádzku do prírody a budete sa trošku sústrediť na svoj jedálniček. Určite sa vám potom podarí pár kilogramov zhodiť.

Pre naše deti robíme všetko

Cítime obrovský tlak a často našim mužom pripomíname, že sme s deťmi stále a na seba tak nemáme ani chvíľu čas. Predíďte tomu tak, že sa dohodnete na opatrovaní jeden večer v týždni. Vy budete môcť vyraziť s kamarátkou, alebo napríklad na cvičenie a užiť si chvíľu pokojného času pre seba. "Od tej doby, čo sme sa s manželom dohodli na "opatrovacie stredy", predišli sme mnohým konfliktom. Ja mám pred sebou svetlý bod a viem, že si môžem niečo dohodnúť. Muž s tým počíta a teší sa, že si malú tiež užije. Funguje to pre obe strany a môžem to len odporučiť!" hovorí mamička Lenka.

Musíme byť dokonalé

Naši muži nemajú radi, keď si myslíme, že sme vo všetkom najlepšie. Potrebujú vedieť, že ich k životu potrebujeme - nielen na kosenie, ale aj na hranie s deťmi, vešanie bielizne, umývanie okien. Ukážme im, že nie sme perfektné a že ich pomoc oceníme.

Rozprávame o online kamarátkach, ktoré majú dokonalý život

Verte mi, že tak dokonalé to nie je. Iba niektorí ľudia sa majú potrebu tak prezentovať. Zabudnite na ľudí, ktorí sa neustále chvália novými autami alebo perfektne vybavenou domácnosťou. Vážte si maličkostí a toho, že máte síce rozhádzaný byt, ale máte zdravé a šikovné deti. Investujte do vzťahov a do zážitkov, nie do rozmarov, ktoré sú len chvíľkové.

Porovnávate sa s inými ženami

Trochu to súvisí s predchádzajúcim bodom. Muži nemajú radi, keď sa ženy porovnávajú a keď sa stretnú, sú z nich razom najlepšie kamarátky. V súkromí o sebe ale veľmi pekne nehovoria. Skúste nerozoberať život svojich kamarátok pred svojím mužom. A keď už nejakú pikošku chcete poslať ďalej, rozprávajte sa radšej so svojou sestrou alebo inou kamarátkou. S mužom sa radšej bavte o deťoch a o vašom vzťahu.

Keď si myslíme, že nie sme dosť dobré

Dookola opakujeme, že sa nám ten obed moc nepodaril, aj keď sú taniere úplne prázdne. Alebo, že sme moc neupratovali, aj keď nie je doma ani smietka prachu. Muži nás milujú kvôli všetkému, čo robíme. Neviem ,ako je to u vás, ale ten môj mi vždy povie, že varím perfektne, aj keď ja som presvedčená, že by to mohlo byť lepšie. Povie mi to, pretože vie, že ma to poteší a zdvihne náladu. Skúste aj vy pracovať na komunikáciu vo vašom vzťahu. Niekedy stačí otvorený rozhovor.

Keď sa pozeráme TÝM pohľadom

Každá z nás má špecifický pohľad, ktorý našim mužom dávame vtedy, keď majú pravdu a my si ju nechceme alebo nemôžeme pripustiť, pretože by vyhrali. Napriek tomu, nás však majú radi a snažia sa nám rozumieť. 7 vecí. Niekedy aj viac. Ale koľko je tých vecí, ktoré na nás milujú? Myslím si, že je to mnohonásobne viac, čo vy na to? Viete, čím vy občas "vytáčate" svojho muža?