3. adventná nedeľa a súťaž o ohrievačku fliaš

3. adventná nedeľa a súťaž o ohrievačku fliaš>
Dnes začína 3. adventná nedeľa, hovorí sa jej strieborná. Podľa zvykov a tradícií nastáva čas na zamyslenie. A podľa našich, Feedo tradícií, nastáva čas na ďalšiu súťaž! Dnes sme si pre vás pripravili ohrievačku fliaš Alecto.

Čo hovoria tradície?

Od dnešného dňa je do Vianoc toľko dní, koľko je mesiacov v roku. Podľa predkov možno z počasia v týchto dňoch vyčítať predpoveď pre celý nasledujúci rok. A aby toho nebolo málo, môžete v túto nedeľu veštiť, čo vás čaká v láske. Ak ste ešte slobodná, môžete si vyveštiť šťastie v láske dvoma spôsobmi. Môžete si do vázy odrezať čerešňové vetvičky a čakať, či rozkvitnú - ak áno, nasledujúci rok bude svadba. Alebo si môžete na 13 lístkov napísať meno 13 chlapcov a postupne každý deň 1 lístok spáliť. Na poslednom lístku, ktorý otvoríte na Štedrý deň, nájdete meno svojho vyvoleného. Dnes tiež začína tradícia predvianočného upratovania. To, aby ste poslednú adventnú nedeľu už mohli prežiť v pokoji a pohode. A ak ešte nemáte zabalené všetky darčeky, určite sa mrknite na naše videá, v ktorých vám poradíme, ako ich originálne zabaliť aj ozdobiť :-)

Súťaž

Predposledná adventná súťaž je tu a my vám ponúkame ďalšiu vychytávku pre rodičov. Ohrievačka fliaš Alecto! Značku Alecto sme predstavili v novinkách za mesiac August a môžete sa na ňu pozrieť tu: [embed]https://www.youtube.com/watch?v=uOJqGg1nwHI[/embed]

Vyhlásenie

Snímek obrazovky 2016-12-22 v 11.09.16 Snímek obrazovky 2016-12-22 v 11.09.29  

BW-70-8712412172726Chcete, aby bola vaša? Povieme vám, ako na to!

  • Napíšte nám do komentárov, aký najlepší zážitok ste tento rok mali!
  • Súťažiť môžete do soboty - teda do 17.12.2016 (vrátane).
  • Každý môže napísať iba jeden komentár - v prípade duplicitných komentárov budú oba zmazané.
  • Poradie víťazného komentáre sa vyberá pomocou generátora náhodných čísel. Poradie sa počíta zhora nadol.
  • Vyhlásenie prebehne v pondelok 19.12.2016 v tomto článku.
  • Výhra bude pribalená do vašej ďalšej objednávky, ktorú je nutné urobiť do 2 mesiacov od vyhlásenia. V opačnom prípade výhra prepadá.