14 múdrosti, ktoré by ste mali vedieť o tehotnej žene

14 múdrosti, ktoré by ste mali vedieť o tehotnej žene>

1. Fakt musí ísť na záchod.

A musí tam ísť hneď

2. Jej nálada sa môže zmeniť každú sekundu.

A potom opäť a zas.. A neskôr ešte raz

3. Ranná nevoľnosť neznamená, že sa objavuje výlučne ráno.

Niektoré ženy pociťujú jej príznaky kedykoľvek počas dňa. Majte s ňou preto súcit

4. Díva sa na vás inak.

A záleží len na vás, ako inak. Ak prejavíte záujem o prípravy, ktoré súvisia s príchodom nového člena rodiny, môže vás milovať ešte intenzívnejšie. Ak sa budete tváriť, že sa vás to poriadne netýka, bude pochybovať o vašej schopnosti zvládnuť rolu otca

5. Dokáže sa nahnevať oveľa rýchlejšie, než kedykoľvek predtým.

Približne 4-krát rýchlejšie

6. Čo je vaše, je aj jej. Čo je jej, toho sa ani nedotknite.

V mnohých veciach budete naďalej zdieľať pocit spolupatričnosti a vzájomného zdieľania, ktorí ste si rokmi spolunažívania vybudovali. Keď sa však hovorí o jedle, tam končí všetká zábava. Co bude vaše spoločné alebo iba vaše, o to bude prejavovať všeobecný záujem. Ak však nenájde v šuflíku kúsok vlastnej čokolády, ktorý si tam odložila, môže sa rýchlo zmeniť na ohnivú guličku. Proste to nerobte.

7. Pripravte sa na to, že priberiete.

Netýka sa to iba žien, aj keď ony mávajú záchvaty chutí. Keďže s ňou však budete túžiť držať tempo, nejaké to kilečko sa môže nalepiť aj na vás.

isifa-104336903

8. Zbohom, zmysel pre humor.

Dobrá správa je, že čakáte dieťatko. Zlá správa je, že v tele vašej partnerky nie je dostatok miesta pre dieťatko aj pre zmysel pre humor. Vaše vtípky preto v tomto období nemusia vždy padnúť na úrodnú pôdu. Žartovať síce môžete naďalej, ale v medziach normy. Ak sa také niečo dá.

9. Hlavne jej nepripomínajte, ako vyzerá.

Zdá sa vám vypuklé bruško a oblé tvary vašej tehotnej partnerky neskutočne milé a príťažlivé? Hovorí to mnoho mužov. Hlavne jej to však opakovane nezdôrazňujte, pretože na vás čochvíľa vyletí s poznámkou: "Prestaň mi hovoriť, že som tučná! Viem, že som tučná! Nemusíš mi to ešte aj ty donekonečna opakovať!" Nuž, ženy sú na svoju postavu alergické, to predsa všetci dobre vieme. Netvárme sa, že v čase tehotenstva to tak nie je.

isifa-77280808

10. Vypočujete si detailné prednášky o ženskej anatómii.

Veľmi detailné a otvorené prednášky. Budete znepokojený. Pravdepodobne sa už na ženy nebudete dívať rovnako, ako doposiaľ.

11. Občas sa bude chovať veľmi vydesene.

Vystrašiť ju môže článok v tehotenskom časopise. Vašou úlohou v tej chvíli bude nájsť iný článok, ktorý vyvráti to, čo bolo písané v prvom časopise.

12. Ak s ňou nesúcitite, riskujete od základov váš vzťah.

Demonštrujte, ako len viete, svoj súcit ku jej bolestiam, nevoľnosti aj obavám. Ak sa o to ani nepokúsite, riskujete zbytočné napätie, ktoré v tomto období neprospieva nikomu z vás troch.

13. Neočakávajte, že bude mať rovnakú výdrž ako doteraz.

Nebude schopná držať krok s množstvom aktivít, ktoré zvládala pred tehotenstvom. Počínajúc prácou, cez voľný čas a starostlivosť o domácnosť. Niektoré z týchto vecí budete musieť ukočírovať jednoducho vy.

14. Musí ísť opäť cikať.

Bez srandy.