13 kreatívnych spôsobov, ako oznámiť, že ste tehotná

13 kreatívnych spôsobov, ako oznámiť, že ste tehotná>
Dozvedeli ste sa práve radostnú novinku, že ste tehotná? Chcete to oznámiť svojim najbližším a hlavne zo všetkého najviac svojej polovičke? Môžete to urobiť aj kreatívnym a zábavným spôsobom. Ako? Nechajte sa inšpirovať inými mamičkami.

Partnerovi

1. Dieťatko o veľkosti hrášku

Chyťte svojho partnera večer za ruku, vtisnite mu do dlane otvorený strúčik zeleného hrášku a pošepkajte mu: "Chceš počuť niečo úžasné? Toto je približne veľkosť nášho dieťatka práve teraz!" Predstava dieťatka o veľkosti guličky hrášku musí dojať aj toho najväčšieho tvrďasa.

2. Puzzle to prezradí

Stavia si váš partner často puzzle? Neprekvapí nás, ak nie. Čo tak ale spraviť výnimku a nechať mu zhotoviť puzzle s výstižným nápisom: "Blahoželám, budeš otcom!" Možno ani nebude musieť poskladať celý obrázok, a bude mu jasné, koľká bije.

3. „Dieťa na palube“

Alebo si môžete dať zhotoviť nálepku s nápisom „Dieťa na palube“ a prilepiť si ju večer na brucho. To bude prekvapenia, až sa budete prezliekať alebo vás váš drahý bude chcieť pohladiť po brušku.

4. Kreatívna torta

Radi pečiete? Upečte partnerovi sladkú ružovo-modrú tortu v tvare srdca s veľkým nápisom: „Som tehotná“. Určite ju od dojatia nebude schopný ani zjesť.

5. Klasika, ktorou nič nepokazíte

Ak už viete pozitívny výsledok, zaobstarajte si dvoje detské dupačky – modré a ružové. Keď sa partner vráti domov, zatiahnite ho do spálne a vytiahnite ich obidve zo skrine s otázkou: „Čo myslíš, otecko, ktoré budeme potrebovať?“

6. Všetko je to tvoja vina

Čo tak siahnúť po klasicky-netradičnom oznámení? Klasickú obálku môžete naplniť listom s netradičným textom: „Všetko je to tvoja vina“ (na obálke) + „Gratulujem plavcovi, ktorý vyhral preteky. Cenu si môžeš vyzdvihnúť o 9 mesiacov."

7. Prekvapujúci rozpočet

Môžete ísť na svojho partnera aj záludnou cestou. Povedzte mu, že ste vyviedla niečo veľké a nečakané, čo bude vyžadovať extra rozpočet. Poproste ho, nech si k tomu spoločne sadnete a spíšete možné výdavky. Potom mu už len miesto pera podajte pozitívny tehotenský test a prekvapenie je na svete.

8. Šťastný Deň otcov

Oficiálne pripadá na 15. júna, ale pokiaľ ste sa práve dnes dozvedeli tú radostnú novinu, možno v šuflíku nájdete nejakú staršiu kartu, ktorú ste si odložili, pretože ste sa už o dieťatko usilovali. Alebo môžete kreatívne vyrobiť vlastnú. Obyčajný nápis "Šťastný Deň otcov" na prednej strane, s podpisom vo vnútri "od mamky a dieťatka" vášho partnera určite dostane do kolien.

9. Luxusná tortička

Chcete novinku partnerovi oznámiť vo veľkom štýle? Zoberte ho na večeru do obľúbenej reštaurácie. Až príde na rad dezert a čašník mu donesie modro-ružovo-bielu tortičku s nápisom: "Budeme mať dieťatko", určite o vašej novinke bude vedieť od radosti celá reštaurácia.

Rodine

10. Rodinná fotka

Chcete oznámiť šťastnú novinu nič netušiacej rodine? Najlepšie všetkým naraz? Zoskupte si teda celú famíliu pri nedeľnom obede za účelom fotenia sa. Miesto štandardného "Povedzte syyyyr" skríknite "Povedzte čakáme dieťa!" a cvaknite. Prekvapené výrazy na ich tvárach budete mať navždy v pamäti.

11. Balóny pre rodičov

Rodičia berú takéto novinky veľmi emotívne. Skúste na nich ísť pomaly a bez slov. Príďte aj s partnerom na návštevu aj s dvomi balónmi. Jedným modrým a jedným ružovým. Podajte bez slova jeden mamke a jeden otcovi. Mlčte a usmievajte sa. Možno im chvíľu potrvá, čo sa im snažíte povedať, ale až im to dôjde, reakcia bude o to dojemnejšia.

12. Špeciálne venovanie

Rodičom to môžete oznámiť aj pomocou detskej knížky. Kúpte im netypický darček, ktorý určite neočakávali a do vnútra napíšte venovanie: "Prosím, prečitajte mi túto knižku v marci (alebo v apríli, ak sa niekde zdržím). Váš vnúčik (vnučka)

13. E-mail pre najbližších

Blízkej rodine a priateľom môžete radostnú novinku oznámiť aj na diaľku. Nevídate sa s nimi často a tajomstvo do najbližšieho stretnutia neudržíte? Čo tak odfotiť si pozitívny tehotenský test a jednoducho a prakticky im to oznámiť moderným spôsobom? Určite sa vám naspäť dostane rovnaký počet radostných gratulácií.