10 babských povier o pohlaví, ktoré síce úplne neplatia, ale pobavia

10 babských povier o pohlaví, ktoré síce úplne neplatia, ale pobavia>
Existuje zaručený spôsob, ako zistiť, či čakáte dievčatko alebo chlapčeka? "Najpresnejšia" metóda naďalej zostáva záber z ultrazvuku. Ale ani na ten sa nedá spoliehať s úplnou samozrejmosťou. Ultrazvuk sa totiž môže mýliť, ak má napríklad vaše bábätko prekrížené nohy. isifa_166417360 Okrem ultrazvuku však existuje nekonečná hromada odskúšaných babských povier, pomocou ktorých dokážete "zaručene" odhaliť, či čakáte dievča alebo chlapca. Ktoré sú najobľúbenejšie? Každá z nižšie uvedených povier platí v pomere 50:50. Experimentovať a skúmať však môže byť zábavné. Takže ak ste pripravená nebrať to príliš vážne a skôr si len humorne pošpekulovať, kým vaše bruško nezadržateľne rastie a vy čakáte, čo v 18. týždni ukáže ultrazvuk, inšpirujte sa niektorými zo „zaručených“ receptov našich starých mám. isifa-104336903

1. Tvar bruška?

Hádam najpopulárnejšia metóda vychádza z toho, aký tvar má počas tehotenstva vaše bruško. Dievčatká sa podľa tejto povery "nosia" vysoko, a preto má budúca mamička široké boky. Pri chlapcoch je zas poloha bruška nízko, bruško je špicatejšie a boky sú užšie. Ukázalo sa však, že táto metóda, dedená z generácie na generáciu, tak trochu neplatí. Vlastne vôbec. Všetko totiž závisí od fyziologických parametrov tehulky.

2. Prsteň to prezradí

Jedna z najunikátnejších metód! Stačí, ak si položíte na svoje nahé bruško prsteň a pokrútite ním. Ak sa bude pohybovať zo strany na stranu, bude to chlapček. Ak sa bude točiť dookolo, môžete sa tešiť na dievčatko. Tak jednoduché, že? isifa-153586428

3. Tepová frekvencia srdiečka

Ak frekvencia tepu vášho dieťatka je vyššia ako 140 tepov za minútu (bpm), je to dievčatko. Ak pod 140 tepov za minútu, chlapček. Pravdou však zostáva, že tep dieťatka sa môže pohybovať od 110 do 160 úderov za minútu a môže sa meniť v závislosti od štádia tehotenstva. Súvislosť s pohlavím dodnes nebola dokázaná.

4. Sfarbenie moču

Nalejte ľubovoľný tekutý čistiaci prostriedok do vášho moču. Ak sa moč sfarbí na zeleno, hnedo, čierno alebo modro, bude to chlapček. Ak sa sfarbí do žlta alebo sa farba nezmení, čakáte naopak dievčatko.

5. Krásniete alebo škarediete?

Žena, ktorá je počas tehotenstva každým dňom krajšia a krajšia, čaká chlapčeka. Pleť je hladšia, viac prekrvená, vlasy bohatšie. Ak ste naopak o čosi menej atraktívna, môže to byť dievčatko. Hovorí sa totiž, že malá slečna vo vašom brušku kradne kúsok mamkinej krásy. Máte zrazu väčší problém s akné? Tiež pôjde o dievčatko! isifa-77280808

6. Budúci otecko priberá na váhe spolu s vami?

V tom prípade vraj ide s určitosťou o dievčatko.

7. Význam snov

Sníva sa vám o cigarách a hadoch? Bude to malý nezbedník. Ak vás v noci prenasledujú skôr kľúčové dierky a ženské časopisy, bude to malá princeznička. Hmm, pochopiteľne!

8. Ranné nevoľnosti

Ak počas prvého trimestra nemáte ranné nevoľnosti, bude to chlapec. Opak značí dievčatko. isifa-145926386

9. Tmavá čiara na bruchu

Ak sa frekventovaná tmavá čiara, ktorá sa tehulkám objaví na bruchu, zastaví pri pupku, čakajú dievčatko. Ak pokračuje až ku hrudnému košu, môžu sa tešiť na chlapčeka.

10. Veľkosť pŕs tiež napovie

V prípade, že je vaše ľavé prso väčšie ako pravé, ide o dievčatko. Ak je väčšie naopak pravé, ide o chlapčeka.   A čo vy, poznáte ďalšie babské povery na odľahčenie? Zistili ste podľa nich, na čo sa môžete tešiť? Čo platilo pre vás a ktoré povery sa naopak úplne mýlili? Podeľte sa s nami.